НОВ ШОК ОД ИВАНОВ: Договорот од Пржино е МРТОВ, СДСМ го прекрши со тоа што не сака да оди на избори!

0
616

Нов шок од Иванов на дебатата со уредници на медиуми. Тој кажа дека според него договорот од Пржино е мртов затоа што СДСМ одбил да оди на избори?!?! Ова е неверојатно, претседателот го прогласи најважниот договор за решавање на политичката криза за мртов, а се повикува дека тоа го прави за да ја  реши кризата и да им помогне на странците?!?!