НОВ ЧЕТВРТИ ШОК ЗА НАЦИЈАТА: Спремен сум да ја водам Македонија во отпорот против СТРАНСКИТЕ СИЛИ, ОЧЕКУВАМ ЗАПАДОТ ДА НЕ КАЗНИ ЗА МОЈАТА ОДЛУКА?!??!?!

0
2578

“Очекувам западот да не казни за мојата одлука, но спремен сум да ја водам Македонија во отпроот кон странските сили, овој народ издржал големи трагедии, ќе го издржи и ова!” – нов шок на Иванов за македонскиот народ!