НОВ ТРИУМФ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА КОЈ ЌЕ СЕ ЗБОРУВА ЕДНА НЕДЕЛА : Грујо и дал два гола на ЕУ!

0
1788

zap-balkan-4

Пропагандата на режимот е во транс, Грујо и дал два гола на злобната ЕУ. мрачните сили кои сакаа со помош на Зоран Заев да му направат државен удар во Македонија. Ама Грујо им врати, им даде дури два гола во сред Виена!

Screenshot_4

Оваа вест е бурно пренесена на Курир со едно 20 фотографии и дури две вести на насловната страница на порталот

kurir