НОВ ЖЕСТОК НАПАД НА ФИЛИПЧЕ КУРТОНЧЕ КОН ОБВИНИТЕЛКИТЕ ОД СЈО: Специјалните обвинителки се пијаници, блудничат во канцелариите на СЈО!!!

0
1225

– Специјалните обвинителки не само што пијат и пушат во затворени простории, тие и блудничат во просториите на СЈО!


Филип Петровски, Јанко Бурек, 17 јануари

Директорот на Државен Архив продолжува да дивее и улавее, пусти страв и паника и немање на памет и лично достоинство прават да се однесува вака мајмунски и уличарски, стока една, курвиче едно бедно комично, пизда една режимска, КРЛЕЖ!!!

Извор : Мактел.Мк