Нов доказ како функционира МВРО-ВМРО во Кр.Паланка

0
731

Се прашувате, зошто додека дипломираните криминалисти со години се без работа, во МВРО- ВМРО се вработуваат нестручни кадри со несоодветно образование, по партиски клуч?

11913983_722088974585544_4807795187049228465_n

Епа, еве зошто. За да ги контролираат, влечат по автобуси и носат по митинзи.

Ова е само еден пример на полицајка од Полициската Станица Крива Паланка која како курсист е примена во МВР по предлог на партијата на власт и која е должна на секои избори да донесе список на 20 свои роднини кои ќе гласаат за Вмро Дпмне.

16982_722089031252205_6872556456178552272_n

Како може граѓаните да имаат доверба и веруваат во непристрасноста при вршење на својата должност на ваквите партиски кадри?

Затоа е потребен целосен “ремонт” на, во случајот, П.С Крива Паланка.