НОВ ГАФ НА СИЉАНОВСКА, ЦЕЛ ПАРЛАМЕНТ И СЕ СМЕЕШЕ : ПО ГРЕШКА РАСПАЛИ ПО МИЦКОСКИ И ТАТКО МУ НА МАШИНСКИ

0
2872
  • Како ќе се борите против непотизмот на УКИМ, поврзани се сите фамилијарно, професори си ставаат свои деца за професори и тоа е лошо за квалитетот на УКИМ затоа не нема на шангајската листа? – го праша Гордана Сиљановска премиерот и цел парламент прсна да и се смее затоа што таа заборави дека лидерот на ВМРО ДПМНЕ е професор на местото на татко му на машински факултет.

    Сирота бабичка толку е излапена што не знае кај тера и само штета им прави на вмровците.