НОВ ГАФ НА ПЕРО КАМИКАЗА: НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРААТ ПОЛИТИКИТЕ НА ЛЕВИЦА, МИ ТРЕБАШЕ САМО НИВНИОТ ПЕЧАТ!

0
477

– Не ме интересираат политиките на Левица, нивната битка за името за национални прашања ова она, јас не сум политичар тоа прашајте го Апасиев, мене ми требаше само нивниот печат да не се мачам да собирам 1000 луѓе потписи да даваат…

Перо Камиказа почна баш како надимакот, како Камиказа во пресовите…