НОВИТЕ СИМБОЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО КОИ СЕ КОЛНЕ, ВО ИМЕТО НА СВЕТИОТ АЈВАР, ПИШТОЛ И РУСКА ВОТКА

0
1765

Новите симболи во кои се колне ВМРО-ДПМНЕ, пиштол, ајвар и вотка.