НОВИОТ РАКОВОДИТЕЛ НА УЈП ВО К.ПАЛАНКА, екс градоначалникот на Ранковце Орце бил ТОТАЛНО И ЛУДО НЕПИСМЕН???

0
559

Screenshot_4

Од фејсбук зидот на новинарот Зоран Божиновски