Новиот министер за правда е еден 26 годишен клатикур и е без 5 годишно работно искуство

0
1195

Ова е новиот министер за правда, Валдет Џафери. Нема ниту 5 годишно работно искуство.

Порталот Сведок ја објави неговата биографија од која може да се види кој ќе го води овој сериозен ресор.

Дали ова зборува сериозно за Премиерот, Владата и ДУИ која ги предложи, прашува порталот.

min20pravda1-670x780 min20pravda2021-670x642 min20pravda2021-670x642 (1)