НОВИОТ ЛИДЕР НА ВМРО ДПМНЕ ГИ ПУШТИ НИЗ ВОДА ЌОСИЊАТА КОИ ТЕПАА ВО СОБРАНИЕ, ЌЕ БАРА АМНЕСТИЈА НА ТИЕ ШТО ГИ ОРГАНИЗИРАА И ПРАТИЈА ДА ТЕПААТ!

0
1221