НОВИОТ БЕТМЕН ВЕЛИТ Е СОТИР КОСТОВ, НОВИОТ ЛИДЕР НА ВМРОВСКИТЕ ПРОТЕСТИ

0
1291

Вмровските протести си добијаа нов месија и нов Бетмен, Сотир Костов ќе ги води протестите на вмровците.