НОВИНАР НА АЛФА ГО ПРАША СПАСОВСКИ ДАЛИ ЌЕ ГО ФАТАТ АКО ПРАТИ ЗАКАНА ЗА БОМБА ОД МЕДИЈА ЦЕНТАРОТ НА ВЛАДАТА, СПАСОВСКИ МУ ОДГОВОРИ ДА ПРОБА ДА ГО НАПРАВИ ТОА ЈАВНО ПА ДА ВИДИ ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧИ ПОТОА

0
775

Комично прашање на новинар од ТВ Алфа. Новинарот упати прашање до министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски дали ќе го фатат доколку испрати закана за бомба до медија центарот на владата 😀