НОВИНАР ДО ХОРХЕ: Како ќе спиеш ако загине некој од протестите поради твојата одлука?!?!

0
1493

“Какo ќе спиеш ако некој загине од протестите по твојата одлука?!” – ова го праша новинарот на ТВ ШЕЊА Иванов на денешниот прес. На ова Хорхе почна неповрзано да блебети за ИСИЛ, Бегалци, ИРАК и Авганистан. Тотално ретардиран и луд човек овој Хорхе!