НОВИНАРОТ ЗОРАН ИВАНОВ ОДГОВОРИ НА КРИТИКИТЕ ДЕКА СИН МУ ДОБИЛ 715.000 ЕВРА ЗА ФИЛМ : УСПЕШНИТЕ ДЕЦА НА ГОРДИТЕ РОДИТЕЛИ ИТНО МАЛКУ ВО ЛОГОР ЗА ПРЕВОСПИТУВАЊЕ

0
1006

Екс портпаролот на влада на СДСМ и екс новинар Зоран Иванов кој е еден од најголемите апологети на актуелната влада на СДСМ и ДУИ одговара на медиумските написи во кои се зборува за неговиот син како добитник на огромен буџет за снимање филм од владината Агенција за филм.

Иванов меѓу редови сака да каже дека неговиот син е успешен режисер и дека треба да зема пари за своите проекти.