Новинарката Јулијана Лефковска Пешевска: Професионалната Телма остави дете оперирано од срце без здравствена заштита, имате ли совест или образ, најдете една дамка во мојата кариера!

0
1906

Професионалната ТЕЛМА ги прогласи професионалните новинари за технолошки вишок.

Професионалната Телма остави дете оперирано од срце без здравствена заштита. Најтешката битка во животот ја добив. Претстои друга. Имате ли совест и образ да ме погледнете во очи. Најдете една дамка во мојата кариера. Животот е тркало, денес си горе, утре доле!!!

Фејсбук статус на новинарката Јулијана Лефковска Пешевска