НОВИНАРКАТА НА АЛФА СЕ ИСТАКНА СО ПРАШАЊЕ ДО ПРЕМИЕРОТ: ЗОШТО ДА ПРИМАМЕ АВГАНИСТАНЦИ, НЕКА ЦРКНАТ, КОЈ ГИ …

0
7210

Новинарката на Алфа се истакна со посебна доза на суровост денеска кога на премиерот Заев му постави неверојатно блесаво прашање:

– Зошто ние да примаме над 1000 АВганистанци кога во ЕУ никој не ги сака, ние толку ли сме големи хуманитарци?!?!

Практично девојчето порача да ги оставиме да цркнат во Авганистн, кој ги врти…

Ете какви новинари работат во вмровската Алфа, сигурно пред да ги примат им прават психо тест и ако се на нивото на Џек Мевосек догаш добиваат ангажман…