НОВА СТРАНСКА ИНВЕСТИЦИЈА ВО ЗЕМЈАВА: Доаѓа светскиот ланец за брза храна КФЦ, инвестиција од 10 милиони евра и 400 нови работни места

0
1080

Отворањето на ресторани за брза храна – КФЦ (KFC) е инвестиција вредна повеќе од 10 милиони евра, а планирано е да се отворат повеќе ресторани во земјава, со околу 400 нови работни места. – Напиша премиерот Зоран Заев на неговиот твитер профил.