НОВА МАЈМУНАРИЈА НА СТЕВЧО МУЊА, човекот стана вистинско паљачо, Амди Бајрам се бунел кај Грујо дека овој му го земал лебот!

0
1550

Нова мајмунарија на Стевчо Муња. Овој човек од ден на ден станува таков беден смешен кловн, што дознаваме дека Амди Бајрам пцуел и се бунел кај Грујо да преземе некои мерки затоа што овој му го земал приматот во будала број еден!

stevcoo

Последниот гаф на Стевчо е што во интервју за Република го обвинува Бранко дека додека тој бил на Бихачка, имало инсталирано опрема за прислушкување во секоја просторија и имало некое лице во некоја соба кое цел дел слушало кој што збори за да Бранко за сите знаел кој што мисли!?!?!

НЕВЕРОЈАТНО! Бранко го донесе ова гомно во СДСМ и го направи градоначалник а овој сега за да се изгребе кај Мијалков и плука по се и по секого, каков паљачо, каков кловн, ова е неверојатно!