НОВА МАЈМУНАРИЈА НА ВМРОВЦИТЕ: ЛАЖЕН ПРОФИЛ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ЧАШКА ШИРИ ОМРАЗА ЗА АВТОБУСКАТА НЕСРЕЌА ВО БУГАРИЈА

0
512

ПОЧИТУВАНИ ГРАЃАНИ

Содржината која е истакната денес и вечерва со навредлива содржина околу несреќата во Бугарија НЕ Е МОЈА И НЕ ДОАЃА ОД МОЈОТ СОПСТВЕН ПРОФИЛ туку од лажен фб Профил со латинична подршка (Goran Stojanovski).

Доставив барање до МВР веднаш да го испитаат случајот кој тоа го сторил и кој го контролира Лажниот Профил со латинична подршка кој ми нанесува штета и углед по моето име и презиме како Градоначалник на општина Чашка .

Упатувам барање и до МВР и до ОЈО веднаш да превземат мерки да го најдат сторителот и истиот најостро да го санкционираат.

ВИ БЛАГОДАРАМ .

(Во прилог скрин од

  1. Мојот личен ФБ профил
  2. Лажниот профил