Нова водоводна линија за жителите од улица „Ило Попадинец”

0
234

Денеска ЈКП „Водовод и канализација“ од Прилеп, го приврши поставувањето на новата водоводна линија на улица „Ило Попадинец”, со што се решава деценискиот проблем на жителите од оваа улица.

Водоводната линија DN 90 е во должина од 260 метри и на неа се приклучени 16 корисници.