НОВА БУДАЛА СО АВТОМОБИЛ ВЛЕТА НИЗ СКОПСКИ ПЛОШТАД ПА ПОТОА СЕ КРСТЕШЕ ПРЕД СПОМЕНИКОТ НА ЦАР САМУИЛ

0
724

Откако пред неколку дена скопјанец со „бентли“ влета на плоштадот, се појави ново видео од непознат маж кој со својот „опел“ возеше низ скопскиот плоштад, а потоа излезе и се крстеше пред споменикот на Цар Самоил.

За потсетување, минатата недела жител на Арачиново, со патничко возило „бентли“ се движеше по плоштадот во Скопје и ја загрози сигурноста на присутните граѓани. За тоа доби казна од 45 евра.