Нова БОМБА на СДСМ и Зоран Заев ќе РОКНИ во Битола, на Двојче му течи низ пантолони, слушнете ја во 14 часот ОВДЕ на ОВОЈ ЛИНК

0
1344

Screenshot_17

Нова политичка бомба на битолските клептомани ќе рокни во Битола денес во 14 часот. Од СДСМ велат дека градоначалникот на Битола е усран до коска, му тече низ пантолони!

Следете ја бомбата на СДСМ и слушнете ги криминалните подвизи на Двојче и талибанците околу него во живо на овој линк ОВДЕ