НОВАТА СОЛЗА ГРЧЕВА: ГЕРО ОТВОРЕНО ПОЧНА ДА РАБОТИ ПРОТИВ ВЛАДАТА И ДА ИГРА СИНХРОНИЗИРАНО СО МАШИНАТА ЗА ЛАЖНИ ВЕСТИ НА ВМРО ДПМНЕ

0
1256

Веќе не се ни крие, веќе отворено работи против владата и против референдумот, но под изговор дека уствари он сакал референдумот да успее, ама владата не знаела како.

Истото го правеше и пред изборите кога СДСМ беше опозиција, и тогаш работеше против СДСМ со изговор дека сакал ВМРО ДПМНЕ да падне, ама СДСМ не знаеле како…

Погледнете што прави сега, дозволува машината за лажни вести да креира наратив дека немало народ на прославите, а народ имаше, но со фотки сликани еден саат пред настаните додека уште се местеа бините КУРИРИТЕ прават лажна кампања која Геро не само што не ја раскринкува туку ја прогласува за вистина!

Со ова тој работи синхронизирано со Курир и Алфа ТВ, кои се под палката на ВМРО ДПМНЕ. Секој нов напад кон владата со фејк њуз, Геро ќе го финишира со прогласување на пораз на владата и делење бесплатен совет.

Што е целта? Јакнење на ВМРО ДПМНЕ, слабеење на владата и нејзин крах, со порака до Заев, или викни ме да ти бидам главен советник а за возврат ќе ми угодиш со разни услуги, или ќе те срушам со моето влијание како уредник на два медиуми.

Зошто Србите газди на Слободен Печат му дозволуваат да ја игра оваа игра, или пак ова е некаков уигран план за заедно да го уценуваат Заев?!

Извор : Мактел.Мк