НИНЏА ЗА КОЛЕЖОТ НА 27-МИ АПРИЛ : БРИШКОВСКА БЕШЕ РАЗОЧАРАНА ШТО ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ НЕ ГИ ИСТЕПАА ПРАТЕНИЦИТЕ НА СДСМ

0
1284

„Како се гледаше ‘ТВ Нова‘ на телевизор, така се даваа наредби. Билјана Бришкоска комуницираше со Трајко Вељаноски, Миле и Спире со Бетмен, Чавков со Ивица Вучевски и Митко Пешов. Билјана Бришкоска-Бошковски критикуваше дека пратениците не си ја завршиле работата. Немало тепачка, разочарана беше. Пратена беше насока до пратениците да ги отворат собраниските врати“, кажа Нинџа.