НИНО ТОДОРОВ: ЌЕ БЕШЕ МНОГУ ЛОШО ЗА ДРЖАВАТА АКО САШО МИЈАЛКОВ ИЗБЕГАШЕ, А И ЗА НЕГО ЌЕ БЕШЕ ЛОШО…

0
981

– И за Сашо а особено за државата ќе беше лошо ако Мијалков избегаше од државата. Добро е што вака заврши. Останува лошата црна дамка што имало пропуст па му се дало можност да исчезне неколку денови. Инаку Сашо Мијалков не е таков човек кој бега кукавички… Подобро е за него што не избега.

Нино Тодоров на Телма во Топ Тема.