НИКСА : ЏАБЕ ПАНДОВ ДЕСЕТ ДЕНА ЈАВАШЕ КОЊ ОБЛЕЧЕН ВО ЗИМСКА ОБЛЕКА НА ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ КОГА ЌЕ НЕМААТ СО ДРУГАРИТЕ ПО КОГО НАЧУКАНИ ДА УРЛААТ НА МЕЧКИН КАМЕН

0
2128
Џабе јаваше Пандов 10 дена од Скопје до Крушево, во сред лето облечен во зимски костим на Тодор Александров, ќе нема со другарите причина да се начука и да урла како секоја година на Мечкин Камен, ако никој не држи говор 😞
Све за џабе…
Фејсбук статус на Никола Наумоски.