НИКСА : ШТО УШТЕ ТРЕБА ДА НАПРАВИ ГРУЈО ЗА МИЛЕ ДА СЕ ОСЕТИ ПРЕЕБАН И ДА СЕ СВРТИ ПРОТИВ НЕГО?!

0
808

Миле Јанакиески и неговото семејство го примија под свој кров Скопјанецот Никола Груевски кога замина да студира во Прилеп (зашто не го примаа на економски во Скопје).

Четири години го ранеа, го поеја, којзнае колку испити татко му на Миле му ги има положено на својот внук со врски како влијателен Прилепчанец… Го постави за министер за да му ги врши најпрљавите работи и да му гради барокна палата на Водно.

Прв го пушти низ вода во 2015-та за да се спаси себеси од оставка, па две години подоцна го наведе да организира насилен упад во Собрание за да му ја зачува власта. Оттогаш Миле е осуден за неколку дела за кои Грујо е нарачател. Тој е одамна во притвор/затвор, а Грујо си го лади на брод на Дунав со манекенки со парите што му ги спечали.

Се прашувам што треба да направи Грујо за Миле конечно да се осети преебан и да се сврти против него?

Фејсбук статус на Никола Наумоски.