НИКСА : МОЖЕ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ ЗОШТО ЛЕВИЦА ПРОФИЛИВЕ СЕ ИЗБЕЗУМЕНИ ОД АПСЕЊЕТО НА ВМРОВЕЦ – БОГАТАШ КОЈ ГРАДЕЛ ГРАДЕЈЌИ ГО СК2014?

0
767

Може некој да ми каже зашто Левица профиливе се избезумени од апсењето на вмровец-богаташ кој крадел градејќи го СК2014? Уште не му ставиле лисици, а они веќе во хор пеат дека Албанци ќе му го земеле Тинекс… Кога стигнавте бе димчиња да се изорганизирате, искоординирате?

Твит на Никола Наумоски.