НИКОЛОСКИ : КАКО ШТО ГО КРЕНАВМЕ ВМРО-ДПМНЕ, ТАКА ЌЕ ЈА КРЕВАМЕ И МАКЕДОНИЈА, НАРОДОТ НИ ДАДЕ ОГРОМНА ДОВЕРБА

0
127

Би сакал да му се заблагодарам на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ и иден Претседател на Владата Христијан Мицкоски за укажаната доверба и чест да бидам Заменик Претседател на Владата и Министер за транспорт и врски, напиша на својот фејсбук-профил Александар Николоски.

Тој додаде „да се биде дел од тимот во ВМРО-ДПМНЕ беше огромна чест и одговорност, истото е и за Владата“.