НИКОЛОСКИ ЗА 360 СТЕПЕНИ : ГЛАСОВИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ЌЕ ОДАТ НАГОРЕ, ИЗЛЕЗНОСТА ЌЕ БИДЕ НАД 60 ОТСТО ВО КОРИСТ НА ОПОЗИЦИЈАТА

0
159

Николоски вели дека постои реална можност излезеноста да биде над 60 отсто, а во средините со доминантно македонско население да оди и над 65 %.

„Во тој случај мислам дека гласовите на ВМРО-ДПМНЕ ќе одат нагоре и тоа експоненцијално – колку поголема излезеност, толку повеќе гласови за ВМРО-ДПМНЕ и тогаш резултатот ќе е тоа што ние го посакуваме и очекуваме, а тоа е можеби и најмногу освоени пратеници за опозиција“.
Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски за 360 степени.