НИКОЛОВСКИ : ПРЕД ЗАКОНОТ СИТЕ СЕ ЕДНАКВИ, СЕ РУШАТ ДИВОГРАДБИ ВО СТРУГА

0
137

Пред законите сите се еднакви!

Започнувањето на уривањето на нелегалните платформи во Струга е уште еден чекор дека се движиме во вистински правец.

Заштитата на природното и културното богатство на охриско-струшкиот регион е наш приоритет.

Фејсбук статус на генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски.