НИКОЛОВСКИ ОД ЕКОНОМСКИОТ ФОРУМ ЗА РЕГИОНАЛНА СОРАБОТКА : СО ЗАЕДНИЧКА СОРАБОТКА И СПЛОТЕНИ МОЖЕМЕ ДА СТАСАМЕ ДО ПОСАКУВАНАТА ЦЕЛ

0
184

Единствено со соработка, со разбирање и со заеднички цели кон кои ќе се стремиме сплотени, можеме да стасаме до посакуваното.

За заедничките интереси на нашите земји и други теми имав прилика да разговараме со Арбен Ахметај, државниот Министер за обнова на Република Албанија, во рамки на Економскиот форум за регионална соработка.

Решени сме заеднички да ги надминуваме предизвиците, излегувајќи од нив како постабилни и унапредени нации.

Фејсбук статус на Љупчо Николовски.