Николовски на ТВ 21: Ако во Собранието се оневозможува гласање на важни закони, постои реална можност да направиме ново парламентарно мнозинство и нова стабилна влада која ќе организира редовни избори

0
214

Генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски во „ClickPlus“ на ТВ21 истакна дека доколку нема гласање вечерва по сопствено убедување, треба да има промена на власта.

„Доколку се откријат скриени намери на било кој, математиките говорат дека нормално и слободно може да се формира ново парламентарно мнозинство“, додаде Николовски.