Николовски во Економски Магазин на Алсат М, вечерва од 22:30 часот

0
1223

Четврток во 22.30 во „Економски магазин“ зборуваат: Борис Анакиев – агроекономист, Драги Димитриевски – декан на земјоделски факултет, Ристо Велков – Сојуз на синдикати на земјоделците од струмичко, Ефтим Шаклев – Асоцијација на земјоделците, Билјана Вуковиќ – Агенција за финансиска подршка на земјоделството, Љупчо Николовски дополнителен заменик министер за земјоделство. Став има и академик Таки Фити, а за проблемите зборуваат земјоделците.

Министерот Михаил Цветков, и заменикот министер Ванчо Костадиновски одбија да зборуваат.