Никола Младенов непосредно пред загинувањето се видел со Стевчо Јакимовски!

0
622

stevche-grom-316x237

Во првиот разговор кој го објави Заев на денешната нова БОМБА, Јанкуловска во разговор со Мартин Протуѓер открива дека Никола Младенов непосредно пред загинувањето се видел со Стевчо Јакимовски! Заев рече дека од разгoворите ќе се открие дека МВР го пронашла телото на Младенов со лоцирање на нeговиот мобилен телефон.