Никола Димитров ФАНТАСТИЧЕН на Алсат М, го згази Марјан Ѓорчев: Aгресивен, прецизен, упорен, ова е идниот лидер на ВМРО ДПМНЕ!

0
1187

Никола Димитров во светло кое не сме го виделе досега! Зад таа маска на среден дотеран и скоцкан европски политичар да ти се криел еден агресивен директен прецизен и интелигентен политичар кој вечерва буквално го прегази како багер липкер екс граодначалникот на Кисела Вода и министер во владите на Георгиевски, Марјан Ѓорчев.

nikoladimitrovalsatm

Марјан се обидуваше да го направи невозможното и да го одбрани режимот на Груевски и Мијалков, но Никола не му даваше да мрдне, каде и овој да се обидуваше да одигра со тезите, Никола го пречекуваше со контра теза, буквално го лупаше како Тајсон што ги лупаше оние гревови во раните 90-ти кога беше во најдобра форма.

Жално беше да се гледа вечерва Марјан Ѓорчев. Ај што го убија на политички план, Грујо и Мијалков сега го пратија да ги чисти нивните гомна по телевизии, од него направија брадосана остарена и здебелена верзија на Каракамишева!