Никола Димитров за МРТ : Рани куче да те лае

0
616

nikoladimitrovFB-500x320

Поранешниот амбасадор на Македонија во Холандија, Никола Димитров, преку својот фејсбук профил му изрази поддршка на претседателот на Достоинство, генерал Стојанче Ангелов во неговите протести со кои бара ослободување на Македонската радио телевизија од политичка контрола:

– Рани куче да те лае – “ЈАВЕН” сервис финансиран од граѓаните, не го објавува најголемиот скандал во историјата на независна Македонија

– Симбол на несигурноста на режимот во сопствената приказна и нивните тези
Целосна поддршка на Стојанче Ангелов во неговата истрајна и доблесна борба за ослободување на МРТВ!

fb dimitrov