Не се сомневајте во оваа екипа И оваа опозиција, власта НЕ МОЖЕ ДА ЈА КУПИ, тие нивни пари кај нас не врват. Ожедневме за малце слобода

0
1322

Сега Заев е арен лидер, а? Нели муртинецот беше недоветен, недообразуван, лош лидер? А. мои опозиционери? Кога бате велеше држте го чоекот со екипата злато вреди, вие нееее купен си бе, купен да го браниш неодбранлиовото. Ами сеа?

marjan-eko-stamenkovski-blackwhite-kolumni

Полека но сигурно, камче по камче ја демонтираме оваа злокоба оваа владејачка напаст, оваа недојдија оваа банда кој девет години не вјаса. Да, сите ние кој како знае и умее, чепкаме. Го будиме народецов позаспан, подисплашен по ќошои сокриен. Малце со сатира, малце со извик, по плоштади и факултети, по канцеларии и домашни слави. Мора народот да се пробуди, а сигурно иде и таков ден за месец-два. Џабе тие триста милиони фрлени да се пот-купи народот, он е ербап ем парите ќе ги лапне ем курот на грујо ќе му го тргне, верувам во својот народ.

Знам дека иде сонце, потсетете се како рече Заев кога ќе ја објавам бомбата во која ќе се зборува за Премиерот он за три дена ќе даде оставка, е па иде и тој ден. Не мислете му ја дека се попишманивме, ма јок. Овака само помалце ги печиме на тивок огон, сите тие режимски кутриња, Гоца , Ставре, Зврле и бројните други безкичмењаци.

Не брзајте победата е сигурна, уживајте малце во нивниот страв, ставете ги на жешко масло, онака како што вас ве пржат тие, вратете им, бе.

Не се сомневајте во оваа екипа оваа опозиција власта НЕ МОЖЕ ДА ЈА КУПИ, тие нивни пари кај нас не врват. Ожедневме за малце слобода, оти џабе ако ме клукате со пари ако живеам ко канаринец во кафез. Како Силванева пари и даваат ама и ќотек јаде немерен. Ставете си ги тие 300 милиони за поткуп во шупак. Само сете те се дека еден лидер од блискиот исток после у шупак доби и стап, кол во газ!

Марјан Стаменковски