НЕ СЕ СЕКИРАЈ ЦАЦИ, БРЗО ЌЕ СЕ ВРАТИМЕ НА ВЛАС ПА СЕ ЌЕ СИ БИДЕ ПО СТАРО, ИЗДРЖЕТЕ

0
1608

Мицко ја теши Цаци дека брзо ќе се вратат на власт и се ќе си биде по старо , ќе раскрчмуваат народни пари и ќе ја куртонизираат Сител.