НЕ ОВА НЕ Е СКЕЧ НА К-15, ОВА Е ЖИВА ВИСТИНА: ОВА Е МЛАДИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ВМРО ДПМНЕ ВО АВСТРАЛИЈА!

0
314

Не е јасно дали фотката е правена во некоја ментална институција во Австралија, ние би се кладеле во 1000 марки конвертабилни босански дека е тоа така.