НЕ МУ ИДЕ ПАМЕТ НА МИЛЕНКО, ОВОЈ КАКО ДА САКА ДА МУ ПРАВИ ДРУШВО НА ГРУЈО ВО ИДРИЗОВО: НОВИ СТРАШНИ ЗАКАНИ КОН ПРАТЕНИЦИТЕ КОИ ГЛАСАА ЗА АМАНДМАНИТЕ – ЌЕ ВИСИТЕ НА БАНДЕРИ КАКО КУЧИЊА КАСАПСКИ!

0
2464

Во своја колумна  на порталот Дудинка, куртонот Миленко праќа уште една закана кон пратениците кои гласаа за амандманите:

А богами и ќе висат, потоа! Да, да… Ќе висат по улици, без имот, без граѓански права, без улизици околу себе. Ќе висат по тротоари, дрва, клупи, пред продавници како касапски кучиња.