Не знае за одмор, постојано е активен: Заменикот министер Николовски, денеска на средби со земјоделците од битолскиот и преспанскиот регион

0
388

“Денес со тимот продолжуваме на средби со земјоделците во Кукуречани, Новаци и Кравари, со младите земјоделци во Могила и на средба во с.Крани со жителите од преспанскиот регион.” – фејсбук статус на дополнителниот заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

bitola