НЕ Е ЛЕСНО ОВИЕ ДЕНОВИ ДА СИ ГЕРО, ОВОЈ ПАТ САМ СЕБЕ СЕ ОФАРБА!

0
1454

Прво напиша серија колумни во кои го прогласи Заев за предавник ако прифати промена на уставот.

Кога го убедувавме дека промена на уставот не значи дека го мењаме идентитето, не правеше глупи.

Сега, откако Заев мораше да прифати промена на уставот, вели дека Заев сепак не е предавник и ја убедува јавноста дека промената на уставот не значела промена на идентитетот.

Не е лесно овие денови да се биде Геро. Сам себе се офарба.

Жално е да го гледаш големото новинарско перо од 90-тите вака да се брука на стари години.

Ова е како Џордан да го гледаш како промашува слободни, не може да закуца, промашува цел обрач, жално е ова за сите, дури и за неговите непријатели…

Саше Ивановски, уредник на порталот Мактел.Мк