НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ САШО ТАСЕВСКИ И КУРТОНИТЕ НАМАЧКАНИ СО УНГАРСКО МАСЛО ДА ВЕ ТЕГНАТ ЗА УШИ КАКО МАГАРИЊА ОКОЛУ ПОПИСОТ, ТАКА СИТЕ ШТО ЌЕ ГИ ИЗЛАЖАТ ПО ЗАКОН ЌЕ СИ ПЛАТАТ 300 ЕВРА КАЗНА И ПОПИСОТ ЌЕ БИДЕ ВАЛИДЕН!

0
488

Уште мислат дека со тоа што не излегле на референдум нешто добиле. Името е сменето. Така ги лажеа и оние од 27-ми Април дека нема да лежат, па затоа ќе гнијат по затвори. Доколку не се попишете на пописот постои закон и потоа фино лепо 300 евра ќе си платите, и на крај пописот ќе биде валиден како и референдумот. Не бидете глупи, не дозволувајте Сашо Тасевски и куртоните со унгарско масло намачкани да ве тегнат за уши како магариња.