Несторовска : Советот за етика во медиумите, утврдил дека сум во право! Порталот “Република” го прекршил кодексот на новинари! Излажа дека имам 2 ајфон-телефони!

0
482

А, кој ги фалсификуваше документите од архивите на МВР и ги достави до порталот, е посебно прашање за одговорност на сторителите во МВР. Пријатели, нема мала и голема лага, нема мала и голема неправда! Вреди да се борите секогаш кога ви е нанесена неправда ! Од искуство знам дека некогаш ќе успеете во борбата некогаш не, ама важно е дека вашата борба ќе ги охрабри сите кои се двоумат, дали да се борат за вистината, или не !