НЕРВОЗЕН БУГАР ТРГНА ДА СЕ ТЕПА СО ЕДЕН ОД ПОЛИЦАЈЦИТЕ НА ДЕВЕ БАИР, ЗА МАЛКУ ИЗБЕГНАТ ИНЦИДЕНТ

0
1079

На бугарската граница нервозен бугар тргна да се тепа со полициски службеник кој и покрај предупредувањето бугарскиот државјанин продолжи со провокација на службено лице на МВР на граничниот премин кај Деве Баир.