НЕПОТИЗАМ АЛА ВМРО ДПМНЕ: НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ, НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ!!!

0
582

Кратко потсетување до јавноста за тоа како вирееше непотизмот на ВМРО-ДПМНЕ, за кој што сега пења им фаќа устата од собраниски говорници и прес конференции.