НЕМА ДЕН БЕЗ СКАНДАЛ ОД ВМРОВЦИ ДУРИ И КОГА СЕ ОПОЗИЦИЈА : ПОРАНЕШЕН КОМАНДИР НА ШУМСКА ПОЛИЦИЈА ВО КРУШЕВО ПО УНИФОРМА ЛОКА ПИВО

0
1252

Поранешниот командир на шумска полиција Љупчо Бубаќоски е фатен како во униформа пие алкохол во Пицеријата Скар во Крушево.

Еве до каде се дојдени кадрите на ВМРО-ДПМНЕ и какво е нивното морално и етичко ниво за време на работните обврски, а да не зборуваме за професионалност или одговорност.