НЕМА ПОГОЛЕМ МРЧАТОР ОД ГЕРО ДЕНОВИВЕ, ДУРИ МИЛЕНКО И МИРКА КЛАСНАТА ГИ НАДМИНА ВО МРЧЕЊЕ, СЕГА Е МРЧАТОР БРОЈ ЈЕДАН ЗА ЈАДЕЊЕ БУРЕК ВО КОНДИЦИЈА

0
716

Геро ги стигна Мирка и Миленко во дневна доза дежурно мрчење и плукање по владата, сега станува главен мрчатор во земјава.